Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

02. 04. 2013. 12:53 >> 13:06

ENGLESKA

VIDEO: Rođena beba teška sedam kilograma

Mlada Engleskinja rodila je bebu tešku čitavih 7.2 kilograma. Zbog svoje veličine, dijete je moralo prvih pet nedjelja života da provede na intenzivnoj njezi, a sad kada je konačno kući, Džejd Peker, majka djeteta, je konačno progovorila o tom iskustvu.

"Kada mu se glavica pojavila doktori su odmah shvatili da je veliki. Bio je toliko krupan da su mu se ramena zaglavila", rekla je Džejd.

Džordž King, kako su roditelji nazvali dijete, je rođen prije šest nedjelja i prvih pet minuta je bio bez kiseonika. Doktori su majci saopštili da samo 10 posto šansi da preživi, dok su ga žurno prebacivali na intenzivnu njegu za bebe u drugoj bolnici.

Doktori su i dalje zbunjeni šta je izazvalo veličinu bebe, jer razni testovi i MRI sken nijesu pokazali nikakve abnormalnosti. Na svu sreću, "mali" Džordž se oporavio, i sada uživa sa svojim roditeljima u porodičnom domu.

"On je naše malo, zapravo veliko, čudo", rekla je srećna majka Džejd.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније