Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

29. 03. 2013. 10:27 >> 10:28

SAN SVAKE DJEVOJČICE

VIDEO:Pepeljugin apartman samo za srećnike

Postoji jedan apartman koji ne mogu posjetiti ni moćni ni bogati, već samo srećni, a to je Pepeljugin apartman u njenom dvorcu u ,,Volt Dizni svijetu“ na Floridi.

Pepeljugin apartman je prvenstveno bio namijenjen Voltu Dizniju i njegovoj porodici. Međutim, izgradnja apartmana je završena tek 2005. godine, skoro 40 godina nakon smrti Volta Diznija, tako da je tada odlučeno da se boravak u njemu dodjeljuje kao dnevna nagrada jednom srećnom paru u posjeti Magičnom carstvu.

Nagradna igra počela je tokom ,,Godine milion snova” 2007-2008. Svako jutro kompjuter nasumice bira magično mjesto i vrijeme gdje se nalazi srećni dobitnik. Zatim se na tu lokaciju šalje ,,Diznijev odred snova” da pronađe gosta koji ispunjava sve kriterijueme za osvajanje nagrade.

Ako gost prihvati nagradu, kreće fešta, a ako ne prihvati kompjuter bira novog mogućeg dobitnika. Pobjednik ima pravo da povede sa sobom pet ljudi i da odu do svojih hotelskih soba. Tada kreće dan kada ,,žive kao kraljevi“.

Dobitnika i njegove prijatelje prvo proglase kraljevima na Glavnoj ulici u Magičnom kraljevstvu, odakle ih vode do njihovog apartmana, gde ih Kraljevski konsijer vodi u turu prilikom koje saznaju istorijat i sve detalje o samom apartmanu.

Nakon odmora u apartmanu, organizovana je večera za srećne dobitnike na kojoj upoznaju Pepeljugu, poslije čega im je obezbeđena VIP loža sa posmatranje Diznijeve parade i vatrometa.

Kao poseban dodatak, srećni dobitnici dobijaju dva sata uživanja u Magičnom kraljevstvu nakon njegovog zatvaranja za javnost. Nakon noći provedene u apartmanu, goste budi poziv od Pepeljuge. I na kraju, sat označava kraj bajke i srećni dobitnici se vraćaju svom odmoru, a Pepeljugin apartman se sprema za novu posjetu.

Apartman se sastoji od privatnog predsoblja, salona, spavaće sobe, trpezarije i kupatila.

Ekskluzivni lift vodi posetioce do predsoblja koji ima pod popločan sa 30.000 italijanskih pločica u obliku Pepeljugine kočije, od kojih je 3.400 napravljeno od 24-karatnog zlata, a više od 120 od bijelog zlata.

U predsoblju se nalazi preostala staklena cipelica, Pepeljugina kruna, skiptar i nekoliko bundeva.

Spavaća soba nije posebno velika, ali u njoj se nalaze dva velika, bračna kreveta. U salonu se takođe nalazi jedna sofa na rasklapanje, na kojoj neko do gostiju može da spava.

Zidovi kupatila ukrašeni su mozaikom sa temama iz popularne Diznijeve bajke. U samom kupatilu, pored wc šolje u obliku ,,kraljevskog trona" nalazi se i đakuzi iznad kojeg se nalazi svod sa zvijezdama, koje sijaju u mraku. 

Portret Pepeljuge koji stoji iznad kamina u spavaćoj sobi  ,,magično" se pretvara u televizor. 

Na zidu trpezarije se nalazi ogledalo koje može da se pretvori u još jedan televizor. Prozori, na kojima su urađeni vitraži koji prikazuju bajku o Pepeljuzi, gledaju na Pepeljuginu zlatnu kočiju koja je „parkirana“ ispred dvorca. 

U apartmanu postoji i električni kamin u kojem se kriju tri Miki Mausa.

Jedina poznata osoba koja je uspela da povuče dovoljno veza da obezbijedi prenoćište u Pepeljuginom apartmanu van nagradne igre je Tom Kruz, koji je to uradio za svoju ćerku Suri u avgustu prošle godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније