Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

16. 11. 2014. 19:44 >> 19:42
2

RASPISALI KONKURS

Amazon zapošljava pilote za dronove

Dronovi su ove godine u centru pažnje, a namjera sajta Amazon da vrši isporuke svojih proizvoda bespilotnim letjelicama otvorila je novu šansu za sve one koji su spretni s džojstikom.

 

Kompanija za onlajn trgovinu želi da što prije testira svoj "Prajm er" program isporuke i raspisala je konkurs za inženjere i pilote.

Naravno, uslovi su prilično strogi, pa vam je za posao u Amazonu potrebno najmanje pet godina iskustva upravljanja bespilotnim letelicama, a prednost će imati oni koji imaju sertifikate sa pravih pilotskih akademija.

Amazon je svoj program najavio prošle godine, ali letjelice na koje računa kompanija nijesu dozvoljene za ličnu upotrebu u SAD.

Ipak, federalna uprava za civilnu avijaciju najavila je izmjene regulative 2015. godine, poslije čega će Amazon početi da testira svoje oktokoptere.

Ukoliko nemate iskustva kao pilot, u programu ima mjesta i za druga zanimanja.

"Tražimo stručnjake za aeronauitku, letačke sisteme, ali i pravnike i stručnjake za regulativu", piše u Amazonovom konkursu.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније