Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

31. 10. 2014. 10:08   >>  10:06

ISKUSNI PLANINAR

Dvogodišnjak prepješačio 500 km

Dvogodišnji Bodi Benet obožava putovanja, a s roditeljima je dosad posjetio 40 američkih država.

 

Planinarenje mu ne pada teško, pa je tako imao prilike da se slika na vrhovima planina s kojih se pruža nevjerovatan pogled.

Njegova majka Šenon (27) i otac Blejk (29) vode ga na izlete otkad se rodio, a svaki od njih dokumentuju na Instagramu, gdje mali obožavatelj prirode već ima horde fanova koji nestrpljivo čekaju svaku narednu avanturu.

“Kada sam ostala u drugom stanju, plašila sam se da će dolazak djeteta drastično promijeniti moj stil života i da više neću moći da radim zabavne stvari. Sada mogu da kažem da mi je život postao još zabavniji, zahvaljujući Bodiju, koji se penje po stenama i oponaša sve što mi radimo”, kaže Šenon Benet.

Na kritike zabrinutih korisnika društvene mreže, ona odgovara uvjeravanjem da je dječakova bezbednost na prvom mjestu.

“Svi su iznenađeni kada vide koliko je Bodi mali, ali on je savršeno sposoban za pješačenje i uživa na svježem vazduhu”, kaže Šenon, koja za dvije sedmice treba ponovo da se porodi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније