Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

20. 03. 2013. 12:49 >> 12:39

NAPORNI PODUHVAT

VIDEO: Za pola sata odsvirali 100 pjesama

Bend „Bareback Titty Squad“ iz Melburna na putu su da postanu internet zvijezde, nakon što su izbacili video, gdje su za pola sata odsvirali 100 najpopularnijih pjesama iz 2012., i sve to uradili u donjem vešu.

Do sada nepoznati bend počeo je promociju videa na svom Fejsbuk profilu, gdje za sada imaju „skromnih“ 450 prijatelja, ali kako se video pojavio, taj broj raste.

„Sto pjesama za pola sata, što znači 15 sekundi po pjesmi, sa samo 18 dana za probu. Treba doći do vazduha…“, napisali su članovi benda na Fejsbuku.

Pet nedjelja trebalo je muzičarima da nauče da sviraju sve pjesme, među kojima se nalaze numere koje izvode Frank Oušn, „Mumford & Sons“, „The Black Keys“, „Skrillex“, „Florence & The Machine“, „Artctic Monkeys“, „Muse“, Lana Del Rej, „Grimes“ i mnogi drugi.

Momci iz grupe tvrde i da ne bi bio problem ni da cijeli set izvedu uživo.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније