Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

19. 03. 2013. 14:00   >>  13:50

IZ LIČNOG ISKUSTVA

Savjeti Ben Afleka za savršen brak

Osim što glumi u filmovima za koje osvaja Oskare, Ben Aflek je pravi Oskarovac i kada je riječ o bračnim dužnostima. Njegov hobi dok ne snima filmove je bračno savjetovanje! Sa Dženifer Garner je u braku već 8 godina, a oni su jedan od rijetkih parova koji djeluju potpuno srećno. Ben je tu sreću odlučio da podijeli i sa drugima.

Naime, urednica Yahoo Shine-a, Elen Sedman je slušala svaki njegov savjet. I evo što je naučila:

Sedmični sastanak


Ben i Dženifer imaju sastanke jednom sedmično. Utorkom veče sjednu u kuhinju i uz čašu vina raspravljaju o svim mogućim problemima u vezi i o odgoju njihove djece. Na taj način se izbjegava gomilanje problema, jer ako ih odmah riješe, sljedeće sedmice više neće postojati.

Manje tehnologije, više priče


Lako se izgubiti u virtualnom svijetu, a na taj način mogu proći i sedmice bez pravog razgovora. Fejsbuk, mobilni, imejl, sve su to stvari koje nas vrlo lako mogu povući i natjerati nas da zaboravimo na drugu osobu. Uveče je najbolje isključiti sve moguće smetnje i družiti se onako kako smo to radili prije Fejsbuka.

Djecu treba izbaciti iz kreveta


Klincima je teško odoljeti, ali ponekad ih treba jednostavno izbaciti iz kreveta i uzeti vremena za sebe. Seks je važan za održavanje strasti, a ako svako veče dajete klincima da ostanu s vama u krevetu, nećete imati baš puno prilike za njega.



 

 

Zajedničke aktivnosti

U gužvi zbog posla lako je zaboraviti na zajedničke aktivnosti. Parovi se najčešće udaljavaju upravo zbog toga što jednostavno prestanu da komuniciraju i bave se stvarima koje podrazumijevaju zajedničko vrijeme. Zajedničke aktivnosti nas zbližavaju, poboljšavaju komunikaciju i održavaju vezu stabilnom.

Više ljubavi

Poljubac i zagrljaj ne zahtijevaju puno vremena, ali vrlo često zaboravljamo na njih. Ako izgubimo naviku grljenja i ljubljenja tokom dana, izgubićemo i povezanost koja se njima gradi, a s vremenom se više ne osjećamo voljeno kao prije. Nekoliko puta dnevno je dovoljno za održavanje ljubavi svježom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније