Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

19. 03. 2013. 10:37   >>  10:27

LJEPOTA DOSADI

Eva Mendez: Seksipil je samo jedan dio mene

Glumica Eva Mendez rekla je da je ne privlače sujetni muškarci i da ljepota ponekad može biti dosadna.

''Ljepota može biti dosadna, pogotovo ako je muškarac non stop zaokupljen svojim izgledom'', rekla je glumica magazinu ''San''.

Mendez, koja je igrala u filmovima "Ljubavni terapeut" i "Bilo jednom u Meksiku", istakla je da zna dosta glumaca koji su opsjednuti razmišljanjem o svom izgledu.

 

"Pravi muškarac se ne opterećuje svojom pojavom", istakla je Mendezova koja je u vezi sa glumcem filmova "Bilježnica" i "Vozač", Rajanom Goslingom.

Govoreći o svojoj ljepoti na filmovima, Mendezova je rekla da "seksipil može biti sjajan i moćan, sve dok tvoj lik ne postane samo to".

''Seksipil je samo jedna od komponenti koje posjedujem. To je nešto što proizilazi iz mene, kao što može da proizilazi iz mene i moja duhovita, vrckasta ili dramatična strana. To nije ono što sam ja'', objasnila je ona.

Eva Mendez će se pojaviti sajedno sa Goslingom u filmu "The Place Beyond The Pines stars" čija se premijera očekuje 29. marta u SAD, a 12. aprila u Velikoj Britaniji.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније