Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

[ B92 ]

14. 03. 2013. 18:40 >> 18:36
2

JNA KUVAR

Najčuvanija "tajna" JNA dostupna civilima

Svi koji su služili vojsku u JNA ne preskaču priliku da pohvale određena jela koju su baš zahvaljujući vojnim kuvarima stekla kultni status – poput nenadmašnog pasulja. Sada, zahvaljujući specijalnom kuvaru objavljenom na internetu, i civili mogu da napokon uživaju u hvaljenim jelima vojske JNA.

Na sajtu se mogu naći brojni recepti za jela koja su bila dostupna vojnicima Jugoslovenske narodne armije uključujući razne supe, čorbe, jela od ribe kao i jela od mesa.

Pored recepata kuvar nudi i brojne praktične savjete koji vam mogu pomoći pri kuvanju nekih od, sada antologijskih, recepata.

Pored tačnih, vojničkih, mjera za sve sastojke koji idu u jelo, tu su naravno i preporučene količine priloga i hljeba koje treba da se nađu uz jela kako bi cjelokupan doživljaj bio što sličniji onom u kantini.

Pogledajte sve recepte na sajtu JNA kuvar - Recepti Jugoslovenske Narodne Armije.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније