Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

B.Bu. [ Glossy ]

23. 04. 2024. 11:28 >> 11:28
Čitaj mi:

PODIJELILA FOTOGRAFIJE

Ovo je kćerka Paris Hilton i zove se London 

Paris Hilton je u Instagram postu podijelila prvu fotografiju svoje kćerke Merilin Hilton-Rojm.



U seriji fotografija sa porodičnog fotošutinga, Paris je pozirala s mužem i djecom, kćerkicom London i sinom Finiksom. Ove fotografije su oduševile mnoge, jer su pokazale intimne trenutke porodične sreće i ljubavi.

U jednom od intervjua, Paris je govorila o svojoj kćerki London, opisujući je kao „veoma ozbiljnu i slatku”. Otkrila je da je oduvijek sanjala o tome da ima kćerku koju će nazvati London.

Paris je, takođe, otkrila kako je njena „nevjerovatna avantura kroz majčinstvo” inspirisala novu pjesmu „Fame Won’t Love You” sa njom kao izvođačicom, koja slavi posebnu vezu koju osjeća sa svojom djecom, suprugom i porodicom.

Paris je ranije, posle „trolovanja” njenih fotografija sa sinčićem, kojeg su nazvali „glavatim”, odlučila da svoju kćerku zadrži daleko od očiju javnosti, želeći da sačuva privatnost svoje porodice. Međutim, sada je odlučila da podijeli radost sa svijetom, pokazući koliko joj znači nova uloga majke i koliko cijeni trenutke provedene sa svojom djecom.

Suprug Paris Hilton, Karter Rojm, američki je preduzetnik, investitor i autor. Paris i Karter vjenčali su se 11. novembra 2021. godine na privatnom imanju u Los Anđelesu. Na vjenčanju su bili okruženi porodicom i prijateljima, uključujući Kim Kardašijan, Emu Roberts i Nikol Riči. Paris je opisala taj dan kao najbolji dan i noć njenog života.

Prije vjenčanja, Paris je nazvala Kartera „savršenim partnerom” i rekla da je osjećala da je njihova veza suđena da se dogodi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније