Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

05. 03. 2013. 23:43   >>  23:38

PRVO IZDANJE

Playboy pokrenuo izdanje na hebrejskom

Amerikanac u Izraelu, Danijel Pomeranc lansirao je prvo izdanje Playboy-a na hebrejskom jeziku.

Playboy je prisutan na izraelskom tržištu već godinama, ali ovo predstavlja prvo lokalno izdanje magazina. U njemu se nalaze slike izraelskih modela i tekstovi izraelskih autora, prenose agencije.

Vlasnik i izdavač Danijel Pomeranc pokrenuo je „Playboy Israel“ u Tel Avivu u utorak na pres konferenciji, stojeći pokraj djevojke koja je nosila tradicionalne uši i rep Playboyeve zečice.    

„Naša ciljna grupa su muškarci koji žele okus dobrog života a takođe i žene koje su zaintrigirane prisustvom muškaraca u svojim životima. Vjerujem da će posebna formula koja je dovela Playboy na vrhunce uspjeha širom svijeta nastaviti da uspijeva u mojoj novoj domovini Izraelu“, izjavio je Pomeranc.

Djevojka sa naslovnice Natali Dejdon izjavila je da je sretna i uzbuđena što pozira za prvo izdanje „Playboy Israel“. 

Još je nejasno kako će magazin biti primljen u svetoj zemlji, gdje osjetljiva vjerska osjećanja tinjaju među religioznim Jevrejima i muslimanima koji žive po strogim pravilima umjerenosti.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније