Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

26. 02. 2013. 09:53   >>  09:49

BONTON

I mačka zna za red u kupatilu

Jedna izumiteljka napravila dodatak za ve-ce šolju koji pomaže mačkama da koriste toalet kao ljudi.

 

 

 

Džo Lepidž došla je do genijalne ideje nakon što je gledala smiješnu scenu iz filma “Upoznaj Fokerove” (Meet the Fockers), u kojoj porodična mačka koristi wc šolju. 

48-godišnja Australijanka napravila  je poseban dodatak običnoj dasci za toalet i uspješno utrenirala sopstvenu mačku da ga koristi. 

Ova “sjedišta” pod nazivom "LitterKwitter" dolaze u paketu sa svim rekvizitima potrebnim da utrenirate mačku da se odvikne od pijeska. 

Košta oko 45 eura i može se poručiti putem sajta litterkwitter.com.

U priloženom videu možete vidjeti kako funcioniše njen izum:



Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније