Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

26. 02. 2013. 09:32 >> 09:32

SAOBRAĆAJNI PREKRŠAJI

VIDEO: Uzeo pravdu u svoje ruke

Aleksel Volkov poznat i pod nadimkom "Panišer" (The Punisher), u kratkom je roku postao pravi internetski hit nakon što je na "Jutjubu" objavio video kompilaciju sudara koje su izazvali bahati vozači i prevaranti osiguravajućih kuća.

 

 

Na snimku se vidi kako vozači namjerno vrše prekršaje i presijecaju put, a onda pokušavaju da se brane pred policijom.

Ovaj ruski vozač autobusa dosad je imao više od 100 saobraćajnih nesreća, ali uprkos tome uspio je da zadrži posao.

"Ako nijesam ja kriv, poslodavca onda nije briga za nesreću. Autobus gotovo uvijek prođe s manjom štetom, a u slučaju da je šteta na vozilu veća onda pričekaju isplatu osiguranja pa ga poprave" rekao je Volkov.

Prema pisanju "Dejli mejla", on je još prije šest godina u svoj autobus ugradio kameru, kako bi se tako zaštitio od vozača koji namjerno izazivaju saobraćajne prekršaje i nesreće.

Ovdje možete pogledati snimak koji je posato hit na "Jutjubu":

 

 


Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније