Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

M.M.Lj. [ Klix ]

28. 01. 2022. 07:13   >>  07:14 1

DEVET ŽIVOTA

Mačak preživio 30 minuta pranja u veš mašini

Mačak po imenu Broš proveo je pola sata u aktivnoj mašini za veš i preživio. Incident se dogodio u gradu Dnjepru u Ukrajini.

Vlasnici su objasnili da mačak Broš inače voli da spava u veš mašini, a budući da je sive boja kao i unutrašnjost mašine, nisu ga primijetili prilikom uključivanja.

Ovo je objavljeno na Facebook stranici lokalne veterinarske klinike "Na Rabochaya". Prema riječima osoblja klinike na koju je mačak odveden nakon incidenta, Broš je bio u veš mašini oko 30 minuta prije nego što su vlasnici čuli njegov vrisak.

"Zamislite šok i užas kada shvatite da se mačak tako dugo prao. Iznenađujuće, kada je mašina otvorena, mačak je istrčao i pokušao da se sakrije. Uhvatili su ga, osušili i odmah odveli veterinaru", dodali su.

Osoblja klinike navelo je da su prilikom pregleda otkrili da životinja ima nisku temperaturu i piskanje u plućima. Oči mu nisu bile dovoljno otvarene zbog praha, a usta su mu jako mirisala na deterdžent.

Veterinari su mačku dali potrebnu terapiju, rezultati su mu bili uredni i ubrzo je mačak otišao kući. Sada, prema riječima stručnjaka, životinja aktivno trči, skače po kući i jede.

"Ovo nije prvi put da se susrećemo sa takvim slučajem, ali Broš je imao veliku sreću. Nije uzalud da mačke imaju devet života", dodaju iz veterinarske klinike.

Slična priča dogodila se 2020. u Australiji. Mačka je preživjela 12 minuta pranja toplom vodom i deterdžentima. Životinju nije bilo moguće odmah izvući, jer je mašini trebalo oko dvije minute da ispusti vodu, istisne veš i zaustavi pranje.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније