Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

Klix [ I. P. ]

18. 01. 2022. 09:18   >>  09:19

TEORIJE

Krvna grupa utiče na temperament žene

Japanci i Korejci pridržavaju se teorije koja povezuje osobine s krvnom grupom čovjeka. Zanimljivo je da se u Japanu i dan-danas, prilikom zapošljavanja, uzima u obzir krvna grupa.

Temperament žene se isto tako može odrediti putem krvne grupe, pa provjerite što vaša krvna grupa govori o vama.

Nulta krvna grupa

Žene nulte krvne grupe su poprilično egoistične. U odnosima s muškarcima su vrlo ljubomorne i strastvene. Dominantne su i jake osobnosti. Pokušavaju u svemu kontrolisati svoje izabranike, tako da će muškarcu, koji će je pokušati prevariti, to biti teško ostvarivo.

Ove žene prema mirnim i slabim partnerima brzo postaju ravnodušne. Vrijedi napomenuti da među uspješnim, poslovnim ženama i poznatim osobama dominiraju baš žene s ovom krvnom grupom.

One od svojih muškaraca očekuju sreću, zadovoljstvo i nježnost. Kao supruge vladaju iz pozadine, a često znaju i aktivno učestvovati u izgradnji karijere svog supruga. Kao majke, prema djeci se postavljaju prijateljski, a sopstvene ambicije ostvaruju i preko supruga i djece.

A krvna grupa

Ova krvna grupa karakteriše žene koje odlikuje strpljenje i smirenost. Vrlo često o njima vlada mišljenje da su nesebične, druželjubive i vrlo disciplinovaneOve žene cijene urednost i komfor, te uvijek teže ka beskonfliktnom rješavanju problema.

Ipak one su i vrlo tvrdoglave i ponekad razdražljive. Često sebe doživljavaju kao potčinjene. U ljubavnim odnosima vrlo su sramežljive, ali poštuju partnera i njegove kvalitete.

Međutim, zbog emotivne i osjetljive prirode, otkriće svoje osjećaje tek kada su potpuno sigurne da neće biti prevarene i povrijeđene. Kao supruge su idealne. Takođe, žena krvne grupe A je majka koja svoju djecu pazi i podržava, ali i zahtijeva puno od njih.

B krvna grupa

Žene s B krvnom grupom odlikuje fleksibilnost karaktera. One odlično podnose usamljenost, ali u velikom kolektivu se osjećaju kao riba u vodi. Za razliku od prve dvije krvne grupe, one ne vole ni biti vođe, ni biti potčinjene. Međutim, znaju vrlo dobro izvući korist iz različitih situacija, čuvajući pri tome svoju nezavisnost.

Takve žene se poprilično dobro snalaze u društvu. Vole flert, pa ne treba biti iznenađen činjenicom da imaju mnogo prijatelja suprotnog spola. U ljubavi očekuju nježnost i zadovoljstvo, sreću i vjernost, kao i stalnu pažnju svog partnera.

U ljubavnim odnosima djeluju pomalo zahtjevno i nedodirljivo i zato se teže odlučuju za brak. Inače, kada se udaju i postanu majke, vrlo su odane i posvećene.

AB krvna grupa

Predstavnice ove krvne grupe su jako osjećajne i uravnotežene. Taktične su, pristojne i poštene. Pri tome, ove žene vrlo teško donose bilo kakve odluke: doslovno ih razdiru sumnje i unutrašnji sukobi. Takve žene često su voljene.

U ljubavnim odnosima su vrlo iskrene. Isto tako, obožavaju muškarce avanturističkog duha, međutim, uživaju u ljubavi samo dok im dozvole da ostanu mistične. Kao majke vrlo su popustljive prema djeci, blage su, i nijesu zahtjevne.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније