Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

rts.rs [ M.L.B. ]

27. 10. 2021. 07:10 >> 07:10
1

IZNENAĐENJE

Zaposlenim dala po dvije avionske karte i 10.000 dolara

Osnivačica kompanije „Spenks“ Sara Blejkli iznenadila je zaposlene na proslavi kojom je obilježeno novo kompanijsko dostignuće – dostizanje tržišne vrijednosti od 1,2 milijarde dolara.

Blejkli, koja je i glavni izvršni direktor kompanije, iznenadila je zaposlene sa nagradom od 10.000 dolara i avionskim kartama za prvu klasu.

„Stojim ovdje i razmišljam o svemu što smo stvorili tako što smo bili autentični i napravili sjajne proizvode za žene da im pomognemo da iskoriste svoju feminimnost u veoma muškom poslovnom prostoru. Ovo je veliki trenutak za žene preduzetnice“, rekla je Blejkli na proslavi.

Investicioni džin „Belkstoun" kupio je većinski paket akcija u „Spenksu“, nakon čega je vrijednost kompanije procijenjena na 1,2 milijardi dolara.

Blejkli je „Spenks“ pokrenula 2000. godine sa samo 5.000 dolara ušteđevine, a cilj joj je bio da jednoga dana kompanije vrijedi 20 miliona dolara. „Ljudi su se smejali“, prisjetila se ona.

Na proslavi je zavrtjela globus, a onda otkrila da je svaki zaposleni dobio dvije avionske karte za prvu klasu i da može da bira destinaciju.

„Ukoliko odete na put, možda ćete željeti da se častite skupom večerom ili lijepim hotelom. Mislim da će 10.000 dolara pokriti te troškove“, rekla je direktorka.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније