Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

18. 10. 2021. 08:28   >>  08:34

SRODNA DUŠA

Čuvajte partnera ako ima ove osobine

Emocionalno zreli i odgovorni muškarci i žene ponašaju se odgovorno i u ljubavnoj vezi. Ako želite pronaći srodnu dušu, trebalo bi da počnete da tražite neke ključne osobine u partneru.

Provjerite ima li vaš partner neki od ovih kvaliteta jer oni opisuju idealnog muškarca s kojim ćete se super slagati.

Iskreno vas voli

On vas voli u potpunosti, sa svim manama i vrlinama. Voli kako izgledate bez šminke, voli kada se druži s vama i voli sve što ima veze s vama. On zna da vi kasnite i voli to, zna koju hranu volite i koje filmove volite gledati. On vas pozorno sluša i sve stvari pamti.

Možete biti sami s njim

Vi uživate provoditi vrijeme s njim jer vam s njim nikada nije dosadno. Bez obzira koliko vremena provodite zajedno, uvijek želite još.

On vas stavlja na prvo mjesto

Vi ste najvažnija osoba u njegovom životu. Ako njegovi prijatelji žele da organizuju vikend samo za muškarce, on će im reći ne, jer je isplanirao vikend s vama.

On je iskreno srećan

Srećna osoba nije samo zdrava osoba, već i neko ko je optimističan i ispunjen. Ko ne bi volio život s takvim čovjekom?

On je jedini o kojem maštate

Možda ti se sviđaju lijepe plave oči, široka ramena ili isklesane ruke, ali vašem partneru ne treba ništa od toga sve dok je on onaj s kojim želite biti.

Ljubazan je prema svima

Nije dobar i drag na vaš najbolji dan, nego i na vaš najgori. Isto važi i za konobara koji je donio pogrešno predjelo - ako je ljubazan prema svima i zna da se pogreške mogu dogoditi, imate kraj sebe čovjeka koji širi dobrotu i pozitivnost gdje god da ide.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније