Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

M.M.Lj. [ Klix ]

10. 10. 2021. 07:47   >>  07:52 1

METAFORA?

Britni piše knjigu o zarobljenom duhu djevojke

Britni Spirs je na svom Instagram profilu objavila da piše knjigu o duhu ubijene djevojke "zaglavljene u limbu" zbog preživljene traume i bola, što su mnogi poistovjetili s njenom borbom za prekid starateljstva i vraćanja kontrole nad svojim životom.

Pop zvijezda je prošlog mjeseca ostvarila veliku pravnu pobjedu nakon što je sudija iz Los Angelesa suspendovao njenog oca Džejmija s uloge staratelja koja mu je pružala nadzor nad njenim poslovima i imovinom.

Spirs je svom Instagramu objavila crno-bijelu fotografiju ruke koja drži olovku koja izlazi iz jezera.

"Pišem knjigu o djevojci koja je ubijena... ali njen duh se zaglavio u limbu zbog traume i boli i ne zna kako preći u svijet koji poznaje", napisala je Spirs.

Pjevačica je dalje otkrila detalje radnje knjige: "Nakon što je tri godine bila zarobljena u limbu, ona je duh koji uspijeva da preživi zahvaljujući svom odrazu u ogledalu! Ona nema nikoga kome može vjerovati, ali nešto se dogodi i smisli kako da pređe u svijet u kojem joj je porodica!"

"Izašavši iz limba, mora da donese odluku... da pozdravi iste ljude koji su je ubili ili stvori potpuno novi život!", napisala je.

Otkrila je da djevojka uspije da pronađe portal pomoću kojeg se može izvući, ali tu je stala, te je je kazala da će ostaviti mašti obožavatelja ono što se dešava kad "pređe preko".

Mnogi njeni pratioci u komentarima su se složili da bi priča iz knjige mogla biti metafora za Britni i njenu starateljsku poziciju.

"Ovo je priča o djevojčici po imenu Britni", piše u jednom od komentara.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније