Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

B92 [ B.B. ]

25. 08. 2021. 12:51   >>  12:55 1

BRITANSKI GLUMAC

Bojsi iz "Mućki" uskoro državljanin Srbije

Britanski glumac Džon Čalis, poznatiji kao Bojsi iz popularne serije "Mućke" podnio je zahtjev da postane državljanin Srbije.

Mnoge je obradovala fotografija koja se pojavila na društvenim mrežama, a koju je objavio čuveni glumac.

Naime, na fotografiji se vidi crni mercedes, na čijim tablicama piše Srbija.

"Fotografija je nastala prošle nedjelje ispred Ambasade Srbije u Londonu. Prije toga je Džon Čalis zvanično podnio zahtjev za prijem u državljanstvo Republike Srbije! U ambasadi Srbije g. Čalisa primila je ambasadorka Srbije u Ujedinjenom kraljevstvu Aleksandra Joksimović. Nije bilo lako pobrojati na jednoj stranici šta je Bojsi učinio na promociji Srbije i Beograda posebno u Velikoj Britaniji, gdje je veoma poznat i popularan. Predsjednica Vlade Republike Ana Brnabić podržala je ideju da Bojsi postane srpski državljanin. Želim da se posebno zahvalim našem čovjeku koji je odrastao i živi u Londonu Lazaru Vukoviću koji je najzaslužniji zato što Bojsi toliko voli Beograd i Srbiju", objavljeno je na Fejsbuk profilu zamjenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića.

Kako je dodao lijep je osjećaj kada znate da uspješni i popularni ljudi kao što je Čalis žele da budu državljani Srbije.

"Srećan sam, jer Bojse postaje i zvanično Beograđanin. Stanovnik našeg grada suštinski je postao kada je snimio film 'Bojsi u Beogradu", zaključio je Vesić.

Čalis je snimio dokumentarac "Boycie u Beogradu" u kojem istražuje fenomen popularnosti serije "Mućke" u ovoj zemlji.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније