Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

[ Tanjug ]

09. 06. 2021. 22:18 >> 22:24

PALATA SAOPŠTILA

Hari i Megan nijesu konsultovali kraljicu oko imena kćerke

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa nijesu konsultovali kraljicu kada su birali ime za svoju kćerku Lilibet, tvrdi jedan izvor iz Bakingemske palate za BBC.

 

S druge strane, izvor blizak Hariju i Megan je za BBC rekao da je princ razgovarao sa kraljicom prije rođenja njegove kćerke – i da je „pomenuo“ to ime, međutim, izvor iz Palate tvrdi da to nije bilo tako.

U najnovijoj izjavi, izvor blizak Hariju naglašava da par ne bi koristio to ime da kraljica nije izrazila svoju podršku.

„Vojvoda je razgovarao sa porodicom prije objavljivanja imena, a njegova baka je zapravo bila prvi član porodice kojeg je pozvao. Tokom tog razgovora, podijelio je želju da kćerku nazove Lilibet u njenu čast. Da nije podržala, oni ne bi koristili to ime“, izjavio je izvor blizak Hariju.

Lilibet je kraljičin nadimak unutar porodice od njenog djetinjstva.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније