Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

22. 02. 2013. 13:23 >> 13:19

SALUTOO SKIN

Samoljepljivi Ajfon

U poplavi dodatne opreme za "Ajfon" koja varira od zaštitnih maski i navlaka pa do različith držača za uređaj u automobilu ili na biciklu, pojavio se i "Salutoo Skin", koji se lijepi na svaku glatku površinu.

 

 

 

Samoljepljiva navlaka za "Ajfon"je zaštitna navlaka koja omogućava da Ajfon zalijepite na bilo koju glatku površinu

Želite da gledate vijesti dok perete zube u kupatilu? Jednostavno zalijepite "Ajfon" na ogledalo i krenite. 

"Salutoo Skin" napravljen je od epoksi smole, a osim što se može zalijepiti na površinu, štiti uređaj i od ogrebotina i oštećenja. 

Nažalost, ljepljivost ne traje beskonačno i uveliko zavisi od toga koliko je sama navlaka i površina na koju se lijepi čista.

No iz "Salutoo-a" najavljuju kako rade na tome da se period ljepljivosti produžji.

Sada je navlaka dostupna putem Amazona za modele "Ajfon" 4 i 5 u čitavoj paleti boja po cijeni od oko 20 dolara, a radi se i na navlakama za "Galaksi", "Blekberi" i "Ajped".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније