Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

22. 02. 2013. 12:36 >> 12:34

DOBIO I ADRESU

Depardje u Rusiiji "živi" u "Ulici demokratije"

Francuski glumac Žerar Depardje, odnedavno nosilac ruskog državljanstva, biće prijavljen u Ulici demokracije u Saransku u ruskoj republici Mordoviji, objavila je agencija Ria Novosti.

 


Izvor iz mordovijskih vlasti rekao je za spomenutu agenciju da će se glumac prijaviti na adresi svog dugogodišnjeg prijatelja, direktora ruskog Udruženja filmske arhive Nikolaja Borodaševa.

 

 

 



Podjsetimo, nakon polemika s francuskim premijerom Žanom Markom Ernouom  koji je kritikovao glumčevu odluku da zbog fiskalnih razloga iz Francuske želi  da ode u Belgiju, početkom januara, ruski predsjednik Vladimir Putin dao je 64-godišnjoj zvijezdi rusko državljanstvo.

Depardje je  izjavio i da se ne odriče francuskog državljanstva i da i dalje želi da stekne i i belgijsko. Nije rekao namjerava li se ikada stvarno nastaniti u Saransku. 

Područje Mordovije je inače poznato po zatvorima, a tamo kaznu izdržava i jedna od  osuđenih članica "Pusi Rajot-a"

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније