Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

[ Izvor: Beta ]

03. 04. 2021. 11:10   >>  11:11

AUKCIJA

Neotvoreni Super Mario prodat za 660.000 $

Neotvorena Nintendo igrica Super Mario Bros iz 1986. godine prodata je na aukciji u Americi za 660.000 dolara.


Igrica je kupljena 1986. kao božićni poklon, stavljena u fioku i zaboravljena neotvorena dok nije pronađena ranije ove godine.

Aukcijska kuća Heritidž (Heritage) iz Dalasa saopštila je da je igrica prodata juče.

Heritidž navodi da je to najbolja kopija igrice za koju se zna da je profesionalno ocijenjena za aukciju. Njena prodajna cijena daleko je nadmašila 114.000 dolara dobijenih na aukciji Heritidža prošlog ljeta za još jednu neotvorenu igricu proizvedenu 1987.

"S obzirom da je prozor za proizvodnju ove kopije i drugih kao ona tako kratak, nalaženje još jedne kopije iz istog proizvodnog ciklusa u sličnom stanju bilo bi kao traženje kapi vode u okeanu", rekla je specijalista za video igrice u Heritidžu Valeri Maleki.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније