Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

31. 12. 2020. 14:37 >> 14:38

PET VEČERI

Ibrahimović voditelj San Rema, da li propušta mečeve

Sanremo 2021. je definitivno skockan! Fenomenalni tandem iz 2020. Amadeus-Fiorelo ponovo vode, poznat spisak od čak 26 pjevača i numera u seniorskoj konkurenciji, a sad se znaju i ko-voditelji.

Svih pet večeri će biti Elodi, velika zvijezda prošlogodišnjeg festivala, sjajna pjevačica, sjajnog izgleda i inteligencije. Potom kontroverzni Alike Lauro, umjetnik koji je prošle godine uzburkao sa svojom rep pjesmom "Me ne frego" i prije svega skandaloznim oblačenjem ženskih kostima i prerušavanjem u Kraljicu Elizabetu. I na kraju Zlatan Ibrahimović koji je to sinoć proslavio bacanjem u snijeg.

Amadeus je juče rekao da će Ibra biti tu svih pet večeri, i smirio navijače Milana rekavši da neće propustiti nijedan meč. Kako?? Sanremo je ove godine u periodu 2. do 6. marta, kao nekad u rano meteo proljeće, mjesec kasnije nego prošle da vakcina malo zavlada.

Milan će već završiti dva meča sa Zvezdom i mega derbi sa Interom, a u nedjelju 28.februara u 20.45 gostuje Romi u Rimu, dva dana pred festival, i to je ok.

Onda je tu vanredno kolo u srijedu 3.marta, Milan-Udineze, nije određena satnica.

Ibra će biti u utorak veče na otvaranju Sanrema manje od 24 sata pred taj meč, a šta u srijedu?

Neki kažu da će se igrati u 7, pa čim završi da ga vode u Sanremo, neki kažu uključiće se skajpom sa San Sira, tek samo on i Amadeus znaju kako.

Onda dani u ritmu popodne trening u Milanelu-uveče uživo u Sanremu, a ostaje i rebus subotnje finalne noći koja traje do zore, a Milan igra u nedjelju već u 3 popodne težak meč u Veroni.

Velika šou biznis zavrzlama, sa puno novca u igri, Milan je dao zeleno svjetlo, vidjećemo kako će sve ispasti, biće spektakl.

Ronaldo je prošle godine bio samo jedno veče, četvrtak, Juve je u subotu igrao bas u Veroni, on je dao gol, ali su izgubili 2:1.

Nebojša Šofranac, TVCG

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније