Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

02. 12. 2020. 07:53 >> 07:53

NOVINE

WhatsApp: Posebne pozadina za svaki čat

Nakon uvođenja nestajućih poruka, WhatsApp je uveo novu mogućnost. Sada nudi niz novih pozadina i stikera, ali i mogućnost postavljanja posebne pozadine za svaki čat ili za svaki kontakt.

Na taj način namjerava pomoći korisnicima da se sjete s kim razgovaraju.

Fejsbukova aplikacija je poboljšala izbor pozadina dodavanjem novih boja za uobičajene "doodle" pozadine. Uvedene su nove, različite fotografije prirode i arhitekture širom svijeta, kao i novi grafički dizajni u svijetlim i tamnim albumima.

Onima koji vole Stikere, WhatsApp je omogućio da ih lakše nađu pomoću teksta ili emoticona ili pretraživanjem kategorije.

Uvedena je i animirana verzija popularnog "Together at Home" paketa stikera Svjetske zdravstvene organizacije.

Noviteti će polako stizati do korisnika ove sedmice.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније