Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

[ Izvor: Klix ]

18. 11. 2020. 06:31 >> 06:31

ZA 35,4 MILIONA

Prodaje se vila u kojoj je živio Šon Koneri

Po cijeni od 35,4 miliona dolara prodaje se raskošna vila na tri sprata na francuskoj rivijeri u kojoj je živio Šon Koneri, prije nego što se preselio na Bahame, gdje je i preminuo.

S impresivnim pogledom i luksuznim enterijerom - ali i eksterijerom, ova vila je san snova za mnoge. Pogled na Mediteran i Nicu, sa spoljašnjim i unutrašnjim bazenom ostavlja bez daha.

Vila se proteže na čak 1.000 kvadratnih metara, a osim glavne kuće, tu su još dvije "gostinjske" te jedna za potrebe zaposlenih. Iako su lokalci zvali imanje "Šonova kuća", jer je tamo sa suprugom godinama živio, mnogi su je znali i kao "Bondova vila".

I to ne samo zato što je Koneri bio slavni 007, nego zato što je poslužila za snimanje filma "Nikad ne reci nikad" o britanskom špijunu. Ipak, njen službeni naziv je Villa Le Roc Fleuri.

Izgrađena u Belle Epoque stilu 1920-ih godina, uređena je kombinacijom stilskog i modernog namještaja. U glavnoj kući na tri sprata je pet spavaćih soba i pet kupatila, s tim da je glavna spavaća soba zauzela cijeli gornji sprat, zajedno s dva kupatila i velikom ormarom. Iz gotovo svake sobe pogled seže na Mediteran i zaliv.

Kuća još ima i unutrašnji bazen, teretanu i sobu za fitnes i vinski podrum.

S pogledom na more je i spoljašnji bazen ispunjen slanom vodom, a cijelo imanje je okruženo mediteranskim vrtom koji se proteže na više od 5.000 kvadratnih metara.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније