Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

17. 11. 2020. 23:49 >> 23:47

FRANCUSKI RADIO

Objavili nekrologe živih ličnosti

Francuski radio RFI izvinio se danas zato što je greškom objavio članke povodom navodne smrti britanske kraljice Elizabete, brazilskog fudbalera Pelea i francuske glumice Brižit Bardo.

Francuski radio je saopštio da je riječ o "velikom tehničkom kvaru".

"Zbog tehničkog kvara, na našoj veb stranici objavljen je niz članaka posvećenih umrlima. Radimo na otklanjanju ovog velikog kvara. Izvinjavamo se svima koji se mogu osjećati pogođenim i vama koji nas pratite i ukazujete nam povjerenje", saopštio je RFI na Tviteru.

Među poznatim ličnostima kojima su ovi nekrolozi posvećeni našli su se i iranski vrhovni vođa ajatolah Ali Hamnei, bivši americki predsjednik Džimi Karter, kubanski lider Raul Kastro, fudbalska zvijezda Pele, ali i glumci poput Klinta Istvuda, Sofije Loren, Brižit Bardo i Žan-Pola Belmonda.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније