Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

[ Beta, Objavila: R.B. ]

22. 06. 2020. 23:52   >>  23:44

OD 15. JULA

Pariski Diznilend se postepeno otvara

Zabavni park Diznilend kod Pariza biće postepeno otvoren za publiku od 15. jula, poslije četiri mjeseca tokom kojih je bio zatvoren.

Dopušteni broj posjetilaca biće smanjen i svi stariji od 11 godina moraće da nose zaštitne maske, a ulaznice će se prodavati isključivo preko interneta, saopštila je danas uprava tog parka.

Neće moći da se koriste instalacije gde nije moguće sprovoditi sanitarne mjere, prije svega održavaanje razdaljine među ljudima, a zato se neće priređivati i neke ranije uobičajene predstave.

Posjetioci neće moći da kao ranije priđu i slikaju se s Diznijevim likovima-maskotama.

Pariski Diznilend sa 17.000 zaposlenih, broj posjetilaca nije obavljivao od 2015. godine kada ih je bilo 14,8 miliona. Nalazi se u jednom mjestu kod Pariza koje je posebno pogođeno epidemijom korona virusa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније