Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

[ B92 ]

14. 05. 2020. 23:14   >>  23:18 1

OSUĐEN PREVARANT

Tvrdio da je invalid, osvojio trofej u biciklizmu

Muškarac iz Birmingema proglašen je krivim na sudu, nakon što se otkrilo da je prevario državu pretvarajući se da je i dalje invalid.

On je prije 17 godina podnio zahtjev za oslobađanje od plaćanja taksi zbog toga što je bio "prikovan" za invalidska kolica. Otkrivene su, međutim, njegove nedavne fotografije na društvenim mrežama gdje se vidi da drži biciklistički trofej, a državu je pokrao za oko 90.000 funti, odnosno oko 100.000 eura.

Hodžkinson je priznao krivicu, ali je njegov odlazak u zatvor odložen i mora da odradi 200 sati društveno-korisnog rada.

On je 2002. godine podnio zahtjev zdravstvenim i socijalnim službama, gde je tražio pomoć jer ne može da hoda i obavlja svakodnevne aktivnosti, zbog toga što je zaražen AIDS-om.

Međutim, u posljednje vrijeme njegovo stanje se poboljšalo, što nije prijavio nadležnim službama kako bi nastavio da izbjegava plaćanje poreza.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније