Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

[ RTS, objavila B.B. ]

10. 05. 2020. 15:03 >> 15:02

REDIZAJNIRANI FEJSBUK

Novi izgled FB sa više bjelina i tamnim modom

Novi izgled Fejsbuka najavljen još prošle godine, sada je dostupan svim korisnicima. Novi dizajn će imati više bijelih površina, ali i tamni mod.

Iz Fejsbuka poručuju da novi dizajn omogućava korisnicima da lakše pronađu sekcije Video, Igre i Grupe. Nova desktop stranica je dobila brojne karakteristike mobilne aplikacije, a uz to se i učitava brže nego ranije.

Nova opcija koju redizajn donosi je odabir tamnog moda, nešto slično što imaju Tviter i Slek. Osim što lijepo izgleda, stranica u tamnom modu smanjuje osvijetljenost ekrana što djeluje mnogo blaže na oči korisnika u slučaju slabog osvjetljenja. Takođe, omogućava i bolju vidljivost video snimaka na Fejsbuku.

Korisnici će lakše moći da kreiraju događaj, stranicu, grupu i reklamu. Omogućeno je da u realnom vremenu provjerite kako će izgledati nova grupa koju želite da napravite, kao i da vidite kako će izgledati na mobulnim uređajima, prije nego što postane vidljiva svima.

Iz Fejsbuka ističu da će se novi dizajn postepeno mijenjati, a s obzirom na to da je započet u subotu, postepeno će stizati do korisnika. Ako se nekome ne svidi novi izgled, može da zadrži stari tako što će u podešavanjima izabrati "Klasik Fejsbuk, ali to će moći samo u nekoliko narednih mjeseci.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније