Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

[ B92, Objavila: J.B.Č. ]

30. 03. 2020. 11:02   >>  11:07 1

MISLILI DA JE ŠALA

Merkelova zvala vatrogasce, oni joj spustili slušalicu

Njemačka kancelarka Angela Merkel željela je u telefonskom razgovoru da zahvali vatrogascima na njihovom doprinosu u krizi tokom pandemije koronavirusa, ali joj je komandant vatrogasne službe spustio slušalicu.

Merkelova je nazvala vatrogasnu jedinicu u Berhenu, ali šef te jedinice Andre Musvik, koji se javio na poziv, mislio je, prema pisanju dnevnika "Nordkurir", da se radi o šali jedne radio stanice.

Kako ne bi bio predmet šale, šef jedinice je odmah prekinuo razgovor, prenio je dnevnik.

Međutim, malo kasnije ponovo je zazvonio telefon i javila se pres-služba kancelarke koja je objasnila da je prethodno nazvala šefica njemačke vlade.

Nakon toga je Merkelova ponovo nazvala i zahvalila na radu vatrogasaca.

Ona je, preko medija, saznala da su vatrogasci u Bergenu, nakon negativnog testiranja na koronavirus, odlučili da se dobrovoljno stave pod karantin, kako bi ostali zdravi da bi mogli da služe građanima.

Merkelova je željela da zahvali za tu jedinstvenu odluku vatrogasaca iz njenog biračkog okruga.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније