Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

rts.rs [ Objavila: M.L.B. ]

10. 03. 2020. 17:39 >> 17:36
1

BORBA PROTIV DOMAĆIH

Đaci u Vuhanu "oborili" aplikaciju

Dok planeta strahuje od novog virusa, mališani u epicentru epidemije pronašli su kreativan način da se oslobode domaćih zadataka.

Među detaljima o životu u 11-milionskom gradu Vuhanu koji je i dalje u režimu karantina zbog epidemije koronavirusa, izdvaja se lijep detalj, prenosi portal Mešbl.

Škole su zatvorene kada je virus počeo da se širi brže, a vijest o tome, djeca u karantinu, dočekala su s radošću.

Njihovo oduševljenje prekinuto je naglo kada je aplikacija DingTalk prerađena tako da djeca iako su van škole mogu da dobijaju lekcije i da rade domaće zadatke.

Međutim, mališani su doskočili i tom „problemu“. Nekako su saznali da će aplikacija ukoliko dobije dovoljno loših ocjena biti uklonjena iz Ap stora.

Desetine hiljada korisnika slale su svoje mišljenje i ocjena aplikacije strmoglavila se preko noći sa 4,9 na 1,4.

I tu je bio kraj učenju i domaćim zadacima.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније