Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

[ Beta, Objavila: J.B.Č. ]

02. 02. 2020. 08:50   >>  08:51

U NASLJEDSTVO

Francuskom selu neočekivanih 14 miliona €

Pokojni francuski biznismen Bernar Milo ostavio je 14 miliona eura nekretnina selu Montezik na jugu Francuske gdje je provodio odmore od detinjstva, prenio je danas lokalni list Sid Uest.

Milo koji je živio na Azurnoj obali, nije nikada živio u tom selu i nikome nije za života pominjao da bi nasljedstvo ostavio Monteziku.

Predsjednik opštine Rene Lavastru je rekao da je iznenađen tim nasljedstvom i dodao da nije nikada video Miloa, već je čuo da je redovno dolazio na godišnji odmor.

Milo je tom selu ostavio vlasništvo nekoliko zgrada koje je posjedovao na periferiji Pariza i u Kanu.

Montezik ima godišnji budžet od oko 800.000 eura i prilično je uspješno mjesto koje ima finansijske koristi od obližnje hidrocentrale.

Predsjednik opštine je dodao da će ipak narednim lokalnim vlastima ostaviti da rukuju novom imovinom Montezika.

U Francuskoj su u martu zakazani lokalni izbori.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније