Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

18. 02. 2013. 16:03 >> 16:00
16

VIDEO IGRA

eRepublik: Virtuelna simulacija svijeta

ERepublik je globalna onlajn strateška igra koju je proizvela kompanija eRepublik Labs. Igrači su „građani“ virtuelnih država i uključeni su u fikcionalne lokalne i nacionalne partije, grade ekonomiju svoje države, ali i ratuju protiv drugih zemalja. Pokrenuta je 2008. godine i besplatno je dostupna korisnicima. U e-republikama se održavaju izbori, građani rade i zarađuju za život.

Igrači koji predstavljaju Crnu Goru su , u igrici, osvajali Apuliju, Skadar , Sarajevo i Republiku Srpsku. Postoji stalna potreba za novim igračima,“stanovnicima“, kojih ima oko 650 u Crnoj Gori, od čega je 150 aktivno. Pošto se ekonomija virtuelne države bazira na brojnosti populacije, eCrna Gora nije u zavidnom položaju. „Ratovi“sa Albanijom , Italijom i Bosnom i Hercegovinom dodatno oduzimaju resurse. Vojsku Crne Gore čini  5 vojnih jedinica : Guslari, Serdari, Perjanici, Legija Stranaca i Djetici (čija je uloga obučavanje novih igrača).

Uprkos ,naizgled, agresivnoj crti, zahvaljujući „cat“ kanalu, ova igra pruža mogućnost druženja i upoznavanja ljudi iz cijelog svijeta. Ukoliko vam se ovo čini kao dobra zabava, sve što je potrebno da uradite jeste da se registrujete na ovaj link http://www.erepublik.com/  i zakoračite u eRepublik svijet.

Пратите нас на

Коментари16

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније