Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

[ Klix.ba, objavila B.B. ]

16. 12. 2019. 12:42   >>  12:45 1

PONUDA U ŠVAJCARSKOM BIOSKOPU

Gledanje filmova u kinu i iz bračnih kreveta

Mada je malo onih koji su mogli i pomisliti kako će filmove u kinu gledati iz bračnog kreveta, to je sada moguće. Ne morate više zamišljati, jer upravo takva kino dvorana postoji u Švajcarskoj.

Švajcarski Cinema Pathe ranije ove godine otvorio je "VIP spavaću sobu" koja je stvorena kako bi gostima pružila iskustvo gledanja filma baš kao kod kuće, samo na većem platnu. Kreveti imaju pokretne naslonjače za glavu, udobnu posteljinu i stoliće sa svake strane za hranu i piće.

Cijena je oko 42 eura, a za to dobijete kartu za sebe i prijatelja, dečka, curu ili neku drugu dragu osobu koju želite voditi u kino, te besplatne grickalice i piće koje vam poslužuju dok vi ležite u krevetu.

Dobijete čak i papuče, kako bi kućno iskustvo bilo potpuno.

Za one koje bi mogla zabrinuti činjenica da je neko ležao u tom krevetu prije njih, šef kina Venanzio Di Baco za "My Modern Met" je otkrio da izuzetno paze na higijenu, te mijenjaju i peru posteljinu nakon svakog prikazivanja.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније