Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

18. 02. 2013. 10:49   >>  10:48

ISPUNJENA ŽELJA

Obama:Vuds - dobra partija golfa

Američki presjednik Barak Obama ispunio svoju veliku želju da na golf terenu odmjeri snage sa naboljim igračem u istoriji Tajgerom Vudsom.

 

Obama je muški vikend na Floridi proveo sa Vudsom i svoja dva prijatelja, a najplaćeniji golfer svijeta je navodno Obami davao savjete kako da popravi svoju igru. Obama se često opušta uz golf na terenima Havaja i Masačusetsa, ali i u Vašingtonu na vojnom poligonu izvan grada. 

 


Golf je tradicionalna igra američkih predsjednika pa je tako Dvajt Ajzenhauer bio član najelitnijeg kluba na svijetu Augusta Nationala, Bill Klinton se zabavljao često igrajući s još jednom golferskom legendom Gregom Normanom, a golf su upražnjavali i Džordž Buš, Džerald Ford, Ričard Nikson, Džordž W. Buš i Džon F. Kenedi, koji je bio i najveći talenat među predsjednicima.

Tajger Vuds ima čak 14 osvojenih najvećih turnira, a nakon male krize zbog privatnih problema, opet je na samom vrhu svijeta golfa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније