Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

[ Klix.ba, objavila B.B. ]

28. 09. 2019. 10:30 >> 11:23

TEHNOLOGIJA I U OBUĆI

"Nike" proizveo samovezujuće patike

Kompanija "Nike" je predstavila svoje nove samovezujuće patike pod nazivom "Adapt Huarache".

Patike predstavljaju moderniju verziju klasičnih patika iz 1991. godine, koje sadrže Nikeovu FitAdapt tehnologiju samovezivanja.

Patike "Adapt Huarache" koštaju 350 dolara što je puno manje u odnosu na HyperAdapt 1.0, prve Nikeove samovezujuće patike koje su koštale 720 dolara. Potražnja za novim patikama je veoma velika.

Adapt Huarache se mogu povezati s aplikacijom za iOS i Android uređaje, a omogućene su i govorne naredbe pomoću kojih se može provjeriti stanje baterije ili prilagoditi pertle, odnosno zategnuti ih ili otpustiti. Govornim komandama je moguće i promjeniti boju LED svjetla te apdejtovati aplikaciju. Baterija traje 14 dana, a potom se može napuniti bežičnim putem.

Kompanija "Puma" takođe ima samovezujuće aptike "Fit Intelligence", koje će se na tržištu pojaviti 2020. godine, po cijeni od 330 dolara.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније