Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

[ Objavio: O.Z. ]

20. 09. 2019. 14:14   >>  14:14 1

RADNICA MEKDONALDSA

Javila se žena koja je Ronaldu davala hamburgere

Intervju koji je Kristijano Ronaldo dao prije nekoliko dana i u kojem traži djevojke koje su radile u Mekdonaldsu i davale njemu i saigračima iz Sportinga besplatnu hranu urodio je plodom.

Javila se žena imena Paula Leka, koja je početkom 2000. godine radila u tom Mekdonaldsu i poručila da će Ronaldu prvo reći hvala, a onda se zajedno s njim prisjetiti starih vremena.

"Prva stvar koju ću mu reći biće hvala, a onda ćemo razgovarati i prisjetiti se prošlih vremena", rekla je Paula, prenosi Sportsport.ba.

Prisjetila se da je Ronaldo bio najplašiviji od sve djece.

"Pojavili bi se ispred restorana i kada bi ostalo nekoliko hamburgera, naš menadžer bi nam dozvolio, te bi ih njima dali. Jedan od njih bio je i Kristijano Ronaldo koji je sigurno bio najplašljiviji. Oni su dolazili skoro svako veče".

"I dalje se smijem zbog svega toga. Rekla sam sinu koji mi prvo nije vjerovao jer mu je bilo teško da zamisli da je njegova majka davala Ronaldu hamburgere. Moj muž već je znao za to, jer je nekoliko puta dolazio po mene na posao i znao je da sretne Kristijana", dodaje Paula.

Podsjetimo, Ronaldo je u pomenutom intervjuu kazao da želi da se oduži djevojkama koje su tada radile u Mekdonaldsu, a Paula je samo jedna od njih. Osim nje tu je i djevojka imena Edna, te još jedna osoba koju Kristijano još nije pronašao.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније