Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

[ Izvor: B92, Objavila: M.M.LJ. ]

18. 09. 2019. 22:34   >>  22:33 1

DA SE ODUŽI

Ronaldo traži žene koje su ga hranile

Nakon što je javno zaplakao i pokazao emocije prema ocu kojeg nije dobro poznavao, a koji ga je u video-snimku ishvalio, fudbaler Kristijano Ronaldo sada želi da pronađe žene koje su mu pomagale i davale da jede u trenucima kada nije imao para.

 

Ronaldo je to otkrio u velikom intervjuu za emisiju "Good Morning Britain", u kom se i rasplakao nakon video-snimka svog oca.

Ronaldo je u istom intervjuu govorio i o svom teškom i siromašnom djetinjstvu, pa je pozvao ljude da mu pomognu da pronađe žene koje su omogućile da ne bude gladan u trenucima kada nije imao para da kupi hranu.

"Imao sam 12 godina i nisam imao para. Živio sam sa drugim igračima svojih godina iz drugih djelova Portugala. Bilo mi je jako teško bez porodice. Sjećam se da je tamo bio "Mekdonalds" u kojem smo dobijali ostatke hamburgera koji nisu prodati. U njemu je radila jedna žena, zvala se Edna, i još dvije djevojke. Nadam se da će mi ljudi pomoći da ih pronađem. Želim da ih pozovem u Lisabon ili Torino na večeru i da im se odužim za sve ono što su uradile za mene. Nikada ih neću zaboraviti", rekao je Ronaldo.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније