Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

[ Beta, Objavila: R.P. ]

27. 08. 2019. 15:49   >>  16:02

JOŠ 900 PREDMETA

Svjetlosna sablja i Betmenov oklop na aukciji

Memorabilije iz najpoznatijih filmskih hitova, među kojima i sjekira Džeka Nikolsona iz filma "Isijavanje", kao i svjetlosna sablja Semjuel L. Džeksona iz "Ratova zvijezda" naći će se na aukciji u septembru, piše Gardijan.

Na aukciji će se 30. septembra i 1. oktobra naći oko 900 predmeta. Očekuje se da će biti prikupljeno više od šest miliona funti.

Među predmetima koji će se naći na aukciji londonske kuće "The Prop Store" je i oklop koji je glumac Rasel Krou nosio u svojoj Oskarom nagrađenoj ulozi u filmu "Gladijator".

Kaciga Stormtroopera iz "Ratova zvijezda: Nova nada" (1977) jedan je od najtraženijih predmeta s procenjenom prodajnom cijenom između 120.000 i 180.000 funti.

Očekuje se da će se kompletni Betmanov oklop, kojeg je Majkl Kiton nosio u filmu iz 1989, prodati za više od oko 80.000 funti, a svjetlosna sablja Semjuel L. Džeksona u "Ratovima zvezda: Osveta Sita" za oko 100.000 funti.

Oglašen kao "prikladan za razne vrste budžeta", jedan od najmanje skupih predmeta je zlatna karta Vilija Vonke, poster filma iz 2005. "Čarli i fabrika čokolade", procjenjen je na 300 funti.

Par Najki patika i čarapa koje je Tom Henks nosio u "Forest Gampu" procenjuju se između 8.000 i 10.000 funti.

Na aukciji će se naći i odjelo koje je nosila Hali Beri kao Storm u filmu "X-Men", kao i sveta ručna granata od Antioha iz komedije "Monti Pajton i Sveti gral".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније