Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

Objavio: F.R.

10. 06. 2019. 14:56 >> 14:56

MEGREGOR PODRŽAO

Džastin Biber izazvao Kruza na MMA borbu

Muzička zvijezda Džastin Biber izazvao je Toma Kruza na borbu u oktagonu, nakon čega ga je podržao UFC borac Konor Megregor, koji je zatim izazvao holivudskog glumca Marka Valberga.

 

"Želim da izazovem Toma Kruza na borbu u oktagonu. Tome, ako ne prihvatiš borbu, uplašen si i to se nikada neće zaboraviti", napisao jeBiber na Tviteru.

Nakon toga se uglasio i Megregor, koji je na toj društvenoj mreži kazao da će "ako Tom Kruz bude dovoljno muškarac da prihvati izazov" kompanija "McGregor Sports and Entertainment" biti domaćin borbe.

Borac je zatim izazvao glumca Marka Volberga na meč.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније