Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

16. 02. 2013. 10:12 >> 10:09

NEVJEROVATNO

Uspješan bijeg od lavine

Svere Lilekvist (40), skijaš iz Švedske, koji je učestvovao na Svočovom skijaškom kupu u Švajcarskoj, u jednom trenutku našao se usred manje lavine, ali vještim akrobatskim skokom uspio je da se izvuče i stigne na cilj.

 

Na video snimku vidi se kako se Lilekvist vješto spušta niz strme padine, ali u trenutku kada, samo što nije došao do kraja litice, negdje na pola staze, iza njega se odjednom pojavljuje manja lavina.

On tada izvodi skok, za koji se još ne zna da li je bio isplaniran, ili je to bio način da pobjegne od lavine.

Bez obzira na to, Lilekvist je u oba svoja spusta pobijedio na takmičenju između evropskih i američkih skijaša, koje se održava ove nedjelje u Cermatu.

Kako je izgledala njegova "vožnja" možete pogledati ovdje:

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније