Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

[ Objavio: I. P. ]

26. 04. 2019. 11:45 >> 11:48
1

ODMAH VERIFIKOVAN

CIA pokrenula profil na Instagramu

Američka Centralna obavještajna agencija CIA u četvrtak je otvorila profil na duštvenoj mreži Instagram, koji je odmah verifikovan.


Pokretanje profila nije iznenađenje, jer je direktorica CIA-e Gina Haspel prošle sedmice rekla da agencija namjerava da gradi svoje prisustvo na Instagramu.

To je otkrila tokom posjete Univerzitetu Auburn u Alabami. CIA je već prisutna na platformama poput Fejsbuka i Tvitera, a sada je prešla i na Instagram.

"Pridruženje Instagramu je još jedan način na koji dijelimo naše priče i regrutujemo mlade talentovane Amerikance da rade za nas. Ovaj profil će omogućiti uvid u agenciju, ali ne možemo obećati selfije s tajnih lokacijama. Radujemo se što ćemo rasplamsati radoznalost korisnika Instagrama i globalnoj misiji CIA-e", izjavila je glasnogovornica CIA-e Čelzi Robinson za The Verge.

Prva fotografija objavljena na profilu CIA-e prikazuje radno mjesto jednog zaposlenika. U trenutku pisanja teksta CIA je imala 12.400 pratilaca.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније