Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

[ Radiosarajevo.ba, objavila B.B. ]

25. 03. 2019. 06:44   >>  06:10 2

GUČIJEV NOVI TREND

Patike koje izgledaju staro i prljavo 870 dolara

Luksuzni brend "Gucci" izazvao je pravu pometnju na svjetskim tržištima, jer je uveo u ponudu patike po cijeni od nevjerovatnih 870 dolara, koje izgledaju stare i prljave.

"Screener" patike dostupne su na Guccijevoj web stranici, a u opisu se navodi da je dizajn inspirisan dizajnom košarkaških patika iz 1970-tih godina.

Kompanija je priredila i posebne instrukcije kako da se očisti prava prljavština sa patika.

Patike su dostupne u high-top stilu za 930 dolara.

Kritičari su napali dizajnere patika navodeći da pokušavaju siromaštvo iskoristiti kao inspiraciju za dizajn i takve proizvode potom plasirati po visokoj cijeni.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније