Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

15. 02. 2013. 15:40   >>  15:48

OPORAVAK

Majkl Daglas ljut na ljekare

Šest mjeseci nakon posljednje hemoterapije i borbe sa rakom grla, glumac Majkl Daglas osjeća se dobro. Ljut je na ljekare što na vrijeme nijesu otkrili kancer.

Ljekari su ustanovili da se kancer nije povratio.

"Za sada je sve dobro. Prije nekoliko dana  imao sam šestomjesečni pregled" - izjavio za "USA today" šezdesetosmogodišnji glumac.

On je  dodao da dosta  radi i da je nedavno dobio sjajnu ponudu.

 

 

 

Kada je prije tri godine objavio da boluje od raka grla, Majkl Daglas je istakao  da ne može da oprosti ljekarima što bolest nijesu otkrili  na vrijeme urprkos činjenici da je on redovno odlazio na  preglede.

" Otišao sam kod ljekara u januaru i februaru i oni nijesu otrkili ništa, dali su mi antibiotike. Ponovo sam imao preglede u maju i ponovo nijesu ništa ustanovili. Javili su se problemi sa jezikom, a nakon ljetovanja u avgustu javio sam se ljekaru i rekao mu: hej, nešto se dešava"- ispričao je Daglas. 

Glumac donekle pronalazi opravdanje za ovakve postupke u činjenici da se rijetko dešava da se kancer razvije na površini ispod jezika. 

Majkl Daglas hrabro nastavlja sa svojom borbom. Prošle nedjelje se sa suprugom Ketrin Zitom Džons pojavio na premijeri njenog filma "Side effects". 


Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније