Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

[ Tanjug, objavila B.B. ]

03. 03. 2019. 14:30   >>  13:57

NEDOĐIJA PONOVO NA PRODAJI

Ranč Majkla Džeksona 31 milion dolara

Imanje preminulog američkog pjevača Majkla Džeksona "Neverland Ranč" u Kaliforniji, ponovo je na tržištu po cijeni od 31 miliona dolara, što je mnogo manje od 100 miliona za koliko je prodavano prije četiri godine.

Imanje od oko hiljadu hektara u blizini Los Olivosa sastoji se od glavne zgrade sa šest spavaćih soba i tri kuće za goste, jezera s vodopadom, teniskih terena, štala i drugih zgrada za smještaj životinja, prenosi Hina.

Značajno niža cijena dijelom je i posljedica suša u tom području, koje su uticale na tržište nekretnina, kaže agent Kajl Forsajt, koji je oglasio imanje na prodaju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније