Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

[ Izvor: Klix.ba, Objavila: M.M.Lj. ]

21. 02. 2019. 23:30   >>  22:57

"IMA NOVCA ZA SVE"

Lagerfeldova mačka naslijedila 150 miliona

Karl Lagerfeld preminuo je juče u Parizu u 85 godini života, a pozamašan dio svog bogatstva ostavio je svojoj mački Šupet.

 

Brojne poznate ličnosti sa kojima je sarađivao i koje su mu se divile odale su mu počast i pozdravile ga posljednji put. Ipak, čini se da je njemu na vrhu liste dragih bića njegova mačka kojoj je ostavio pozamašan dio svog bogatstva.

Dok je svijet mode oplakivao smrt Karla Lagerfelda, mediji su se fokusirali na njegovog kućnog ljubimca koji je odavno poznata ličnost na internetu. Naime, njegova mačka ima 120.000 pratilaca I blog na kojem su objavljivane fotografije iz svakodnevnog života.

Prema pisanju francuskih medija, mačka Šupet je jedna od nasljednica velikog bogatstva. Karl je u jednom od intervjua 2015. godine potvrdio ovu informaciju, dodajući da se ostali bliski prijatelji i porodica ne treba da brinu jer će i oni dobiti "svoj dio kolača".

Zanimljivo je da je on u nekoliko navrata izjavljivao kako bi, da može, oženio svoju mačku. Tada je pričao kako nikada nije mislio da je moguće zaljubiti se u životinju i voljeti je na način na koji on voli svoju mačku, kako on i njegova mačka komuniciraju pogledima.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније