Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

15. 02. 2013. 10:50   >>  10:48 2

KISATON

Oboren rekord: Poljubac od dva dana

Tajlandski par na "Dan zaljubljenih" oborio svjetski rekord u ljubljenju koje je trajalo skoro dva dana, saopštili organizatori takmičenja.

 

Bolnički čuvar Ekačai Tiranarat (44) i domaćica Laksana (33) ljubili su se 58 sati, 35 minuta i 58 sekundi, što je nadmašilo prethodni Ginisov rekord za više od osam sati.

Par je osvojio 3.300 dolara i dva dijamantska prstena..

Romantiku rekorderskog poljupca možda je narušilo to što su pravila takmičenja zahtijevala da učesnici sve vrijeme stoje i uzimaju tečnost i hranu kroz slamke, pa čak i idu u toalet.

 

 

 


"Kisaton" je okončan juče, na Dan zaljubljenih, nešto prije ponoći, a par koji je držao rekord u ljubljenju prošle godine, odustao je dva minuta prije novih rekordera jer nijesu mogli više da stoje na nogama.

Organizatori su saopštili da odustaju od takmičenja sljedeće godine, jer se svjetski rekord na Tajlandu osvaja već treću godinu zaredom.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније