Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

[ B92; Objavila: J.B.Č. ]

22. 01. 2019. 08:49   >>  08:26 1

BJELKINJA IZ NJEMAČKE

Promijenila rasu injekcijama da bi rodila crnu djecu

Martina Big, rođena kao bjelkinja u Njemačkoj, tvrdi da su joj kontroverzne injekcije „promijenile rasu“. Bijela žena čija je koža postala tamna nakon ubrizgavanja injekcija, tvrdi da će roditi crnu djecu.

Martina Big, bijeli model iz Njemačke, pojavila se u današnjem jutarnjem programu jedne strane televizije, tvrdeći da su joj njeni doktori rekli kako će imati crnu djecu, koju je začela sa svojim bijelim suprugom Majklom.

Ona je nedavno provela sedam nedjelja u Keniji da bi učila o "plemenskoj kulturi". Voditeljki jutarnjeg programa Holi Viloubi i njenom kolegi Džonu Boroumenu kazala je da se sada identifikuje kao crnkinja, nakon što je dvije godine dobijala injekcije melanina, prenosi Miror.

"Moja djeca će biti crna. Mi nemamo planove, ali razgovaram sa svojim ljekarom da vidim da li je moje tijelo u redu, hoću li moći da dojim i kako će mi beba izgledati", rekla je ona Holi i Džonu.

"Pokušavam da mislim kako je to genetski moguće", istakla je Holi. "Ako rodite bijelo dijete, ono će nekako misliti da nije povezano sa vama?"

"Ne", uzvratila je Martina i dodala: "To je mješavina Majkla i mene. Prilično sam sigurna da će dijete biti crno ili boje mliječne čokolade ili malo svijetlo, nije važno".

Gledaoci su ostali zapanjeni njenim komentarima na rasu - pogotovo nakon što je tvrdila da su joj injekcije melanina promijenile više od boje kože.

"Koža postaje sve tamnija i moja rastuća kosa se mijenja i postaje kovrdžava i tamnija", saopštila je ona i dodala da čak i njene obrve postaju tamne i da se boja očiju promijenila.

Na pitanje zašto je mjerodavna da govori o tome kao crnkinja, Martina je odgovorila: "Mnogi Afroamerikanci ne znaju za afričku kulturu".

Martina je ranije skupila 50.000 funti na poslu da bi postala ponosni vlasnik veličine grudi 32S - za koje se smatra da su najveće u Evropi i koje teže ogromnih 12 kilograma.

Ona je otputovala u Keniju da bi bila krštena novim imenom na svahiliju, tvrdeći da je to učinilo "pravom Afrikankom".

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније