Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

[ Klix.ba, objavila B.B. ]

19. 01. 2019. 23:30   >>  22:56 1

NEOBIČNOST NA KRIMU

Hotel uređen kao svemirski brod

Neobičan hotel na Krimu čija je unutrašnjost uređena poput svemirskog broda, otvorila je vrata posjetiocima i gostima, piše Russia todey.

Hotel smješten u gradu Alušta na Krimu, dio je kompleksa u kojem se nalaze muzej i zabavni centar.

Hotel nazvan "The Guardian of the Empire" nudi gostima jedinstvenu priliku da provedu vrijeme u specijanim "svemirskim" kabinama, opremljenim mini-barom i TV-om. Fanovi naučne fantastike mogu uzimati proteinske pilule i isprobati kacige.

"Ovo je nevjerovatan objekat. Možete uživati u odličnoj atmosferi, zaboraviti na svakodnevne probleme i doživjeti lijepe trenutke i pozitivne emocije", rekao je jedan od posjetioca za RT.

Gosti mogu iskusiti i intergalaktički svijet inspirisan franšizom Star Wars, isprobati 3D simulatore leta u svemiru, zabaviti se s laserskim topovima, pa čak i jesti "pravu svemirsku hranu".

Hotelski muzej je posvećen istoriji istraživanja svemira, a eksponati su povezani sa stvarnim ljudima poput Jurija Gagarina i izmišljenim likovima kao je Dart Vejder.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније