Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

[ Tanjug, objavila B.B. ]

28. 12. 2018. 12:11 >> 11:47
2

PLANOVI HOLIVUDSKE GLUMICE

Džoli razmišlja o ulasku u politiku

Holivudska glumica Anđelina Džoli je izjavila da razmišlja o ulasku u politiku u budućnosti.

Džolijeva je u intervjuu za "Bi-Bi-Si tudej" rekla da bi to odbacila prije 20 godina, ali da bi sada otišla tamo gdje je potrebna.

Slavna glumica, koja je specijalni izaslanik Agencije Ujedinjenih nacija za izbjeglice, aktivno vodi kampanje za čitav niz pitanja, uključujući izbjeglice i seksualno nasilje.

Na pitanje da li bi se jednog dana kandidovala za predsjednicu SAD, ona je odgovorila:

"Da ste me to pitali prije 20 godina ja bih se nasmijala. Ja uvijek kažem da ću ići gdje sam potrebna. Ne znam da li sam sposobna za politiku… ali sam se bila našalila i da ne znam da li imam kostur u ormaru," kazala je Džoli.

"Takođe sam u mogućnosti da radim sa vladama, a takođe sam u mogućnosti da radim i sa vojskama, tako da sjedim na veoma zanimljivom mjestu, gdje mogu mnogo da uradim", izjavila je ona.

Ona je dodala da će za sada ostati tiha.

Na sugestiju da bi mogla da se nađe na listi od 30 do 40 demokrata koji se kandiduju za predsjedničku nominaciju, ona je odgovorila: "Hvala".

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније